koffie
reinald

Dashboarding & Visualisatie

Waarde uit de data van jouw organisatie

Onze collega’s zijn van waarde door te faciliteren dat processen binnen jouw organisatie geoptimaliseerd kunnen worden. Zie data hierin als het fundament waarop je kunt bouwen en terugvallen. Het is ten alle tijden belangrijk te beschikken over actuele en relevante informatie.

Om te beschikken over deze actuele informatie, dient – in veel gevallen op verschillende plekken – data ontsloten te worden. Ander gezegd: wij zorgen ervoor dat de gegevens die jij nodig hebt consistent uit de bron worden gehaald. Vervolgens is het aan ons de taak om deze data te plotten in een omgeving. In de meeste gevallen bouwen wij een interactief dashboard.

Dashboarding

De inzichten die voortkomen uit de informatie vanuit jouw organisatie komen het best tot uiting in een dynamisch dashboard. Na het bouwen van zo’n dashboard kunnen onze consultants jou bijstaan. Middels het dashboard kunnen wij samen analyses en verbanden leggen. In een oogopslag kan zo duidelijk worden welke beslissingen genomen kunnen worden.

Lange lijsten, onoverzichtelijke databases of Excelsheets zonder duidelijke structuur, niet de ideale situatie. Helemaal niet wanneer je direct inzicht wilt hebben in de KPI’s die voor jou relevant zijn. Het liefst krijg je dat inzicht in een oogopslag. Het visueel weergeven van jouw data helpt je hierbij. Onze specialisten zijn experts in vormgeving en stellen jou in staat om op een prettige manier te kunnen schakelen.

whatsapp