koffie
reinald

Data Engineering

Wij brengen data bij elkaar

In iedere organisatie is data in overvloed aanwezig; je webshop, tools, Excelbestanden, oude systemen, enzovoorts. Om te kunnen sturen op deze informatie is het essentieel om dit centraal te ontsluiten.

We brengen jouw datalandschap in kaart en zorgen voor een geheel geautomatiseerde ontsluiting van alle bronnen. Deze ontsloten data sturen wij naar jouw centrale datawarehouse. Zo beschik je ieder moment over actuele data.

Heeft een regendag effect op jouw online sales? Ontwikkelingen in de wereld hebben ook invloed op jouw bedrijfsvoering. Daarom beperken wij ons niet tot interne databronnen.

Wij verrijken jouw data met externe bronnen om tot extra inzichten te komen. Wij beschikken over een groot aantal bronnen met informatie vanuit onder andere het CBS, Kadaster, de KVK en het KNMI.

Jouw eigen datawarehouse

Het datawarehouse is het startpunt van jouw datagedreven strategie. Zie het als een centraal zenuwstelsel; vanuit dit punt kunnen wij dashboards maken.

Daarnaast stelt het onze analisten in staat om ad-hoc analyses uitvoeren en hiermee een specifieke vraag te beantwoorden.

Doordat wij alle data hierin ontsluiten, is alles snel te vinden en makkelijk te koppelen.

Standaardoplossingen en maatwerk

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, bieden wij oplossingen in diverse vormen. Zo stelt de Figrs Data Suite jou in staat om gebruik te maken van een eigen datawarehouse.

Is je vraag complexer? Dan helpen onze data engineers jou met de implementatie van een compleet op maat gemaakte oplossing.

whatsapp