Oplossingen

De mogelijkheden met betrekking tot data zijn oneindig. Voor verschillende organisaties in diverse branches vinden wij de oplossingen die de mogelijkheid bieden te sturen op vooruitgang. Ervaar zelf hiernaast hoe een data-oplossing van Figrs er voor jou uit kan komen te zien.

Datapartner voor jouw webshop

Het CMS van jouw webshop biedt je een overvloed aan informatie. Deze data kan ontzettend waardevol zijn, mits deze up-to-date, overzichtelijk en praktisch in te zetten is.

De Figrs Data Suite is het antwoord op dit vraagstuk. De Data Suite is een Data Warehouse voor alle type webshops die willen sturen op vooruitgang. Doel van de Figrs Data Suite? Inzicht in en grip op de KPI's die voor jouw webshop relevant zijn.

Benieuwd wat wij voor jouw webshop kunnen betekenen? Klik op 'Ontdekken' en laten we samen alles uit jouw webshop halen.

€412.92

Omzet

8.32%

Marge

€712.65

Voorraad

Recruitment

Ons doel is om op basis van de data en het resultaat jouw organisatie te sturen op vooruitgang. Wij willen je inzicht geven in groeimogelijkheden

Benieuwd wat wij voor jouw recruitmentproces kunnen betekenen? Klik op 'Ontdekken'.

8

Sollicitanten

1749

Leads

53

Kandidaten

Datagedreven strategie

Bij het maken van strategische beslissingen is het waardevol (en noodzakelijk) om gebruik te maken van de actuele en relevante data uit jouw organisatie. Deze informatie is vaak wel aanwezig maar bevindt zich op allerlei verschillende locaties.

Het visueel inzichtelijk maken van deze informatie door middel van een dashboard helpt je te sturen op basis van data in plaats van onderbuikgevoel. Het zorgt voor inzicht en grip.

Klaar om de volgende stap te maken? Laten wij samen bekijken hoe ook jouw managementteam efficiënt kan sturen op vooruitgang.

34

Marge

5%

ROI

€1330

Leads

whatsapp