Achtergrondafbeelding

Ontdek de kracht van maatwerk met Figrs

Kies voor vooruitgang en vraag een demo aan

Start vandaag met de oplossing van morgen

Iedereen kan data beoordelen of een software oplossing zoeken voor een complex vraagstuk. Maar alleen wij gaan een stap verder. Wij staan zo dicht bij de klant en haar strategie dat we verder kijken dan de daadwerkelijke vraag. Wij verdiepen ons pro-actief in het speelveld van de organisatie en vinden hierin tot dusver verborgen gebleven kansen.

Stop met wachten en start met vooruit lopen. Plan een demo in en ontdek waar de verborgen kansen voor jouw organisatie zitten.

Azure gecertificeerd logo

Technische maatwerk oplossingen als groeiversneller voor jouw organisatie

Groeiversnellers. Iedere organisatie is ernaar op zoek. Dat ene inzicht of die ene prikkel waardoor je huidige zaken in een ander licht gaat zien en je onderneming in een stroomversnelling terechtkomt. Of het antwoord richting jouw groeiversneller nu loopt langs een softwareoplossing, automatiseringsslag of de inzet van custom GPT's maakt eigenlijk niet zoveel uit. Wel begint en eindigt elke vraag bij ambitie. Stel jezelf de vraag waar je naartoe wilt als organisatie en wanneer je daar wilt zijn. Dan helpen wij je daar te komen.

Afbeelding van Advies Assistent voor Univé Dichtbij

Partners

die vertrouwen op de kracht van Figrs

Logo van Vereniging Eigen Huis
Logo van Daylee
Logo van I Search
Logo van Nationale Nederlanden
Logo van SPROG
Logo van Univé Dichtbij
Logo van Floows
Logo van Aan de Stegge
Logo van Achmea
Logo van Strong Viking
Logo van Centraal Beheer
Logo van Ecclesia
Logo van Fysiosupplies
Logo van Provier
Vraag vrijblijvend de demo aan en ontdek de kracht van Figrs voor jouw organisatie.

Wat biedt Figrs ?

Figrs biedt technische oplossingen voor complexe vraagstukken die een optimaal rendement in de weg staan. Het zijn die vraagstukken waarbij data en automatisering het middel zijn voor het wegnemen van repeterende drempels in de zoektocht naar het beste resultaat. Met het wegnemen van dergelijke drempels zijn de tools van Figrs de motor voor verbetering binnen organisaties.

Wij zijn er van overtuigd dat GPT’s een onmisbare rol spelen in het toekomstbestendig maken van huidige organisaties.

Figrs biedt hoogwaardige inzichten gekoppeld aan gebruiksvriendelijke software op een brede range van vraagstukken. Van saleskansen tot personeelsplanning, wij zorgen er voor dat de software perfect is afgestemd op de omgevingsfactoren en behoeften van de organisatie. Alles voor het beste resultaat.

Afbeelding van Demo aanvragen