Achtergrondafbeelding

Ambassadeur worden

Loop voor in de wereld van software en data als Figrs ambassadeur

Samen verder kijken naar de oplossingen van morgen

In de snel veranderende wereld van vandaag is het belangrijk voor jouw organisatie om voorop te blijven lopen. Data en software zijn hierbij de brandstof.

Bij Figrs werken wij met ambassadeurs. Deze groep profiteert direct van onze kennis en expertise en heeft onbeperkte toegang tot onze experts. Wij staan naast onze ambassadeurs als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de markt en proactief spotten we unieke kansen die hun organisatie verder zullen helpen. Omdat we onze ambassadeurs persoonlijk kennen, gaan we hierin verder dan de meeste organisaties.

Jij kunt ook ambassadeur worden. Zo kunnen wij samen innoveren en verder kijken naar de oplossingen van morgen.

Wat krijg je als Figrs ambassadeur

Jouw verbondenheid aan Figrs is goud waard. Wij draaien op de kracht van techniek en onze experts maar zeker ook op de input die wij krijgen van betrokkenen. De oplossingen en ontwikkelingen die wij realiseren komen namelijk tot stand door ideeën, prikkelende vragen en uitdagingen van jou. Dit willen wij graag blijven faciliteren en onze ambassadeurs maximaal van laten profiteren. Ontdek hieronder wat jij als ambassadeur concreet mag verwachten van ons.

Afbeelding van Sparringspartner
Sparringspartner

Als sparringspartner staan wij onder de sneltoets van ambassadeurs die verder willen. Vind je het het prettig als wij met onze IT kennis meekijken naar de vraagstukken die voor jouw organisatie relevant zijn? Aarzel niet en we helpen je graag.

Proactieve groeikansen

In de snel veranderende wereld van IT, is het noodzakelijk om in te spelen op kansen die het speelveld biedt. Omdat wij onze ambassadeurs door en door kennen, weten wij precies welke ontwikkelingen in de markt voor hen het verschil gaan maken. Hierbij zullen wij dan ook proactief deze kansen delen met onze ambassadeurs om zo samen voorop te blijven lopen.

Kennissessies

Verreik je kennis op het gebied van data en software door deel te nemen aan de kennisssesies van Figrs. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Afbeelding van Aanmelden

Partners

vertrouw net als onze partners op Figrs

Logo van Aan de Stegge
Logo van Ecclesia
Logo van Daylee
Logo van Provier
Logo van I Search
Logo van SPROG
Logo van Nationale Nederlanden
Logo van Achmea
Logo van Fysiosupplies
Logo van Vereniging Eigen Huis
Logo van Floows
Logo van Univé Dichtbij
Logo van Centraal Beheer
Logo van Strong Viking