Achtergrondafbeelding

Eigen ChatGPT voor jouw organisatie

Ontdek alle voordelen en vraag een demo aan

Hoe ChatGPT jouw organisatie verder gaat helpen

Sinds de opkomst van ChatGPT in de samenleving zijn bedrijven overal bezig met het verkennen en benutten van de eindeloze mogelijkheden ervan. Je hebt vast wel gemerkt hoe dit onderwerp steeds vaker ter sprake komt tussen jou en je collega's. De vraag is nu: "Moeten wij hier ook iets mee?"

Ons antwoord is overduidelijk: Ja! Het is tijd om in actie te komen en vooruit te lopen. Laten we samen de eerste stap zetten door een eigen ChatGPT-bedrijfsomgeving te implementeren. Dit is een snelle en effectieve manier om je collega's te laten profiteren van de voordelen van ChatGPT, zonder je zorgen te maken over de veiligheid van klant- en bedrijfsgegevens op externe servers.

Stop met wachten en start met vooruitlopen. Plan een demo en ontdek samen met Figrs hoe de implementatie van ChatGPT jouw organisatie vooruit gaat helpen.

Azure gecertificeerd logo
Afbeelding van Loop geen onnodige risico's met gevoelige klant- en bedrijfsdata.

Partners

die vertrouwen op de kracht van Figrs

Logo van Strong Viking
Logo van Provier
Logo van Centraal Beheer
Logo van Univé Dichtbij
Logo van Vereniging Eigen Huis
Logo van Fysiosupplies
Logo van Aan de Stegge
Logo van Daylee
Logo van SPROG
Logo van Floows
Logo van Ecclesia
Logo van I Search
Logo van Nationale Nederlanden
Logo van Achmea
Vraag vrijblijvend de ChatGPT-demo aan en ontdek de kracht van GPT’s voor jouw organisatie.

Wat biedt Figrs ?

Bij Figrs geloven we in het oplossen van complexe vraagstukken die het optimale rendement van organisaties in de weg staan. We begrijpen dat data en automatisering cruciaal zijn om repetitieve obstakels te overwinnen en het beste resultaat te bereiken. Daarom integreren we bij Figrs Artificial Intelligence (AI) in veel van onze software-oplossingen.

We zijn ervan overtuigd dat AI, inclusief GPT's, een onmisbare rol speelt in het toekomstbestendig maken van organisaties. Onze tools zijn ontworpen om deze drempels weg te nemen en als motor te dienen voor verbetering binnen organisaties.

Bij Figrs streven we naar hoogwaardige inzichten gekoppeld aan gebruiksvriendelijke software voor een breed scala aan vraagstukken, van saleskansen tot personeelsplanning. Onze software is perfect afgestemd op de omgevingsfactoren en behoeften van de organisatie, alles om het beste resultaat te garanderen.

Veel gestelde vragen

Tijd is kostbaar. Dat weten wij bij Figrs maar al te goed. Logisch dat je niet zomaar bij ieder bedrijf een demo aanvraagt. Om eventuele vragen aan de voorkant al weg te nemen hebben wij een aantal FAQ’s opgesteld.

Wat kan ik verwachten van een demo?
Waarom een demo van Figrs?
Zijn er kosten verbonden aan de demo?
Afbeelding van ChatGPT; wat is het en hoe werkt het?